سفارش تبلیغ
صبا ویژن



صندوق اسرار(1) - .: زندان دختر عمو طاووس:.

سلام اقا..

سلام آقا..حالتون خوب آقا جونم.

به خدا اینقدر دلم براتون تنگ شده. به خدا اینقدر دلم می خواد با هاتون حرف بزنم. آقا جون می تونم باهاتون حرف بزنم. آقا جون می تونم باهاتون درد و دل کنم. آقا می دونید که من چند ساله که شما رو ندیدم. می دونید که وقتی می بینم که یکی داره دعای عهد رو می خونه و داره زار می زنه چقدر دلم می خواد خودم رو بکشم چون تو دعای عهد حتی دریغ از یک قطره. آقا یعنی ما اینهمه بد بختیم..

هی آقا..

یادم میاد یه روزی رفتم جمکران، اینقدر خوشحال بودم که امروز دیگه آقا رو میبینم ولی چی شد..

خودتون که می دونید، طوری من رو پرت کردید بیرون که حتی دیگه روی رفتن توی جمکران رو هم ندارم..

آقا ینی ما اینهمه..

به خدا که ادم شدیم...به جوون خدم که ادم شدم..

دیگه کاری می کنم که نماز فظا نداشته باشم..فقط یه بار بهم بگو که می تونم نگات کنم..

به خدا بس که به خورشید نگاه کردم تا شاید بفهمم که تو چقدر نورانی هستی چشمام ضعیف شده ولی هنوز که هنوزه نفهمیدم..

مگه می شه تو خلیفه اللهی ولی من چی از اون سگ نگهبان نخلستان های امام علی هم کمتر..

حد اقلش اون سگ هر روز اقا رو می دید ولی من چی..سالها شده و هنوز صاحبم نیومد تا من ببینمش..

اخه مگه چیزی ازت کم می شه..

فقط یه نظر..یه نظر..

همش می گن که کاری به شما ندار و باید خدا اجازه بده..پس خدا جون خودم..قربون اون شکل ماهت برم بزار که من یه بار فقط یه بار ببینمش..

..

آقا جوون الان که دیگه از دست من ناراحت نیستی..به خدا دیگه نمی تونم شبا بخوابم اگه بفهمم که هنوز از دستم ناراحتی..

پس آشتی دیگه آقا جوون..

 



نویسنده » شاتقی . ساعت 8:20 صبح روز جمعه 86 آبان 25


khatami

اینا رو واسه خندیدن شدید الوصف گذاشتم...

chap..rast

اینم واسه تنوع..صبر کنید..اهان همین پایینیه هستش..

 

gol agha

کلا همش شد خنده..



نویسنده » شاتقی . ساعت 7:27 صبح روز جمعه 86 آبان 25


بچه ها نمی دونم چرا امروز الکی خوشم..
شای بخاطر این باشه که فردا جمعه هست و ما هم منتظر..
------یه سوال:
به نظرتون وقتی ادم به این..

p
...عکس نگاه می کنه به این..


m
عکس بیشتر اعتقاد پیدا می کنه...
ولی همیشه یه سوال اینجا می مونه..

پس کی میاد؟



نویسنده » شاتقی . ساعت 8:51 عصر روز پنج شنبه 86 آبان 17


hejazi

نویسنده » شاتقی . ساعت 11:33 عصر روز دوشنبه 86 آبان 14


 
هشت سال پس از شکست ناصر حجازى در مقابل سایپاى تهران و برکنارى او توسط على فتح الله زاده، مدیر عامل وقت استقلال، سرنوشت براى سرمربى بزرگ تیم آبى هاى تهران تکرار شد.

اما اگر ۸ سال پیش حجازى این فرصت را پیدا کرده بود که با تیم استقلال به نایب قهرمانى باشگاه هاى آسیا برسد، این بار فقط براى دوازده هفته توانست روى نیمکت استقلال دوام بیاورد.

روز یکشنبه سیزدهم آبان ۱۳۸۶ تاریخ براى فوتبال باشگاهى در ایران ورقى دیگر خورد: پس از روزها تردید و شایعاتى که هر بار نام جدید و اتفاق جدیدى را بر سر زبان ها مى انداختند، سرانجام تصمیم هیئت مدیره باشگاه استقلال بر این شد که ناصر حجازى نیمکت را ترک کند.

نامى که بر روى خروجى خبرگزارى ها قرار گرفت، آشنا بود و تعجبى را برنیانگیخت: فیروز کریمى.

قابل پیش بینی؟

سرمربى استقلال اهواز با نتایج مناسبى که در سال هاى اخیر با تیم هاى مختلف گرفته است، براى نیمکت هر باشگاه ناکامى مى توانست یک آلترناتیو قابل قبول باشد.

مربى با تجربه اى است که براى هواداران، با شو دادن ها و شوخى هایش مقابل دوربین هاى تلویزیونى شناخته مى شود و عملکردش همواره چنان کم نوسان بوده که براى تاییدش نیازى به یادآورى قهرمانى با تیم پاس در جام باشگاه هاى آسیا نیست.

در ماه هاى گذشته نام فیروز کریمى براى سرمربیگرى در ابومسلم مشهد مطرح بود و حتى پیش از فصل زمزمه هایى مبنى بر پیوستن اش به پرسپولیس شنیده مى شد.

اما فیروز کریمى نه به ابومسلم، نه به پرسپولیس، و نه حتى آنگونه که عده اى از طرفداران مربى داخلى مى خواستند، به تیم ملى نیامد تا سرمربى تیم پرهوادار تهرانى شود.

فیروز کریمى در این راه امیر قلعه نویى سرمربى سابق تیم ملى و استقلال را رقیب خود مى دید؛ کسى که به خاطر روابط مطلوبش با برخى از مدیران سازمان تربیت بدنى در ایران و هوادارانى که روى سکوها و در میان استقلالى ها دارد؛ سایه مداومى بر سر نیمکت استقلال داشت.

اما على فتح الله زاده مدیر باشگاه؛ همانگونه که مى شد پیش بینى کرد با انتخاب فیروز کریمى همه راه ها را براى بازگشت امیر قلعه نویى به استقلال بست.

آرامش زیر سایه "ناجی ابدی"

جدول لیگ برتر تا هفته 12
1. پرسپولیس، 28 امتیاز
2. سپاهان، (9 بازی) 22 امتیاز
...
10. فجر، 15 امتیاز
11. استقلال، 14 امتیاز
12. سایپا، 13 امتیاز
...
18 پگاه، 6 امتیاز

فتح الله زاده در دور دوم مدیریتش در استقلال، که پس از حذف این تیم از جام باشگاه هاى آسیا در سال گذشته آغاز شد، تلاش زیادى کرد تا با آوردن یک نام بزرگ به این تیم؛ تماشاگران را آرام کند و به اوضاع باشگاه ثباتى نسبى ببخشد.

ناصر حجازى براى این مقصود مى توانست چهره اى وسوسه کننده باشد.

با وجود تمام ناملایمات و آنچه در گذشته اتفاق افتاده است ناصر حجازى را همچنان مى توان بزرگترین و محبوب ترین فرد نزد استقلالى ها محسوب کرد.

او همان طور که پروین براى پرسپولیسى ها محبوبیتى بى زوال دارد براى استقلالى ها یک ناجى ابدى محسوب مى شود؛ کسى که در سال هاى گذشته و هر گاه که استقلال در نتیجه گیرى به مشکل برخورده نامش روى سکوها شنیده شده است.

ولى با گذشت زمان و تغییر شرایط فوتبال باشگاهى در ایران، کم نبودند کسانى که آوردن دوباره حجازى به عنوان سرمربى به استقلال را؛ از همان ابتدا پروژه اى محکوم به شکست مى دانستند.

منتقد خودی

ناصر حجازى بر خلاف رقیب سالهای دور پرسپولیسى خود، على پروین، مربیگرى در باشگاه ها و شهرهاى مختلفى را تجربه کرده است و در هیچ یک از تیم هایى که پس از استقلال به دست گرفته نتوانسته به نتایج مورد نظرش دست یابد.

با این حال حجازى در سال هایى که نقشى در استقلال نداشت، و براى نمونه در سه سال اخیر، که این تیم توسط امیرقلعه نویى هدایت مى شد، همواره جزو منتقدان باشگاه به حساب آمده است.

او که همواره بیرون ماندنش از تیم ملى و استقلال را به اهرم هاى فشار مربوط مى دانست، با کاراکتر منحصر به فرد و جذابیت ذاتى خود همیشه آنقدر وسوسه کننده بود که آمدنش به استقلال را بشود حادثه اى بزرگ قلمداد کرد.

اما همانطور که درباره تمام مربیان گفته مى شود، شمارش معکوس براى او نیز با همان اولین حضورش بر سر تمرین آغاز شده بود.

غرور دیری نپایید

 
 دادن عنوان مدیر فنى یا رئیس سازمان فوتبال ... تنها راه گریزى بود تا سرمربى به شکلى آبرومندانه نیمکت را به نامى دیگر واگذار کند.
 

استقلال در آغاز این فصل دچار تغییرات گسترده اى شد و بسیارى از بازیکنان این تیم نسبت به فصل قبل عوض شدند.

اما خریدهاى گران قیمت آغاز فصل که در ابتدا گمان مى رفت برگ برنده تیم در لیگ برتر فوتبال خواهند بود، در ادامه مسیر نتوانستند روزهاى خوشى براى طرفداران بیافرینند.

یک پیروزى در شروع لیگ و سپس یک بازى برتر مقابل حریف دیرینه، پرسپولیس، جزو معدود روزهایى بود که طرفداران این تیم مغرورانه به قهرمانى فکر کردند.

اما شکست هاى پى در پى و نتایج نامطلوب باعث شد حجازى هفته هاى اخیر را زیر فشارى خرد کننده بگذراند.

"جایگزینی آبرومندانه"

پس از شکست مقابل تیم پیکان در چهارشنبه گذشته (9 آبان) در تهران ، اخبارى که از جلسه هیات مدیره تیم بیرون آمد، از ابقاى حجازى تا نیم فصل حکایت داشت.

شایعات حاکى از این بود که مدیران استقلال موفق به استخدام هیچ مربى بزرگى براى جایگزینى حجازى نشده اند و منتظرند تا شاید با پایان یک دوره کلاس مربیگرى که امیر قلعه نویى در آن حاضر است بتوانند او را به باشگاه بیاورند.

اما تحولاتى که در آغاز این هفته شروع شده بود خیلى سریع نتیجه داد و فیروز کریمى به استقلال آمد تا ناصر حجازى از روى نیمکت به روى سکوها برود.

دادن عنوان مدیر فنى یا رئیس سازمان فوتبال مثل تمام دفعاتى که آن را در باشگاه ها تجربه کرده ایم تنها راه گریزى بود تا سرمربى به شکلى آبرومندانه نیمکت را به نامى دیگر واگذار کند.

حالا با آمدن فیروز کریمى، این امید در دل هواداران زنده مى شود که در ادامه لیگ برتر این فصل، بتوانند جایگاه خود در میانه جدول را ترک کنند و به جمع مدعیان بپیوندند.

قرار گرفتن حجازى در کنار تیم نیز به زعم بسیارى مى تواند بار فنى بالایى به تیم ببخشد و به استقلال اقتدارى دوباره بدهد.

اما باید دید همکارى دو مربى بزرگ در یک اقلیم ممکن است یا نه.

این که حجازى دوباره به اپوزیسیون استقلال خواهد پیوست و این که آیا پیش بینى فیروز کریمى که گفته بود اگر به استقلال بیاید سال ها در این تیم خواهند ماند به حقیقت خواهد پیوست، سوال هایى است که آینده به آنها پاسخ خواهد داد.
--------------
یاد اون روز ها که ما نماز شکر می خوندیم بخیر

 

 

 



نویسنده » شاتقی . ساعت 11:25 عصر روز دوشنبه 86 آبان 14


بانک ملی ایران اتهامات دولت ایالات متحده در مورد دست داشتن این بانک در عملیات خلاف مقررات بین المللی در خارج را رد کرده است.

روابط عمومی بانک ملی با صدور بیانیه ای در روز دوشنبه، 5 نوامبر، اتهامات مندرج در بیانیه روز 25 اکتبر وزارت خزانه داری آمریکا علیه این بانک را تکذیب کرده و گفته است که در هیچگونه معاملات بانکی مشکوک در گذشته و حال دست نداشته است.

بانک ملی اتهام های وارد شده از سوی وزارت خزانه داری آمریکا را حاوی تناقض و فاقد دلیل و مدرک مستند معرفی کرده و آن را مردود و بی اثر دانسته است.

به گفته روابط عمومی بانک ملی، اتهام های وزارت خزانه داری آمریکا دارای انگیزه سیاسی بوده و صرفا به منظور وارد کردن فشار بر دولت جمهوری اسلامی مطرح شده است.

بانک ملی در این بیانیه اعلام آمادگی کرده است که به سئوال ها و شبهه های طرف های معامله خود در خصوص اتهام های وارد شده از سوی ایالات متحده پاسخ گوید.

این بانک در عین حال افزوده است که حق "اتخاذ اقدامات قضایی علیه مسئولان این تصمیم سیاسی" را برای خود محفوظ می داند اما در مورد ماهیت اینگونه اقدامات توضیحی نداده است.

وزارت خزانه داری آمریکا روز 25 اکتبر سال جاری اعلام داشت که تحریم های تازه ای را علیه چند نهاد دولتی و نظامی ایران و چند بانک عمده این کشور اعمال می دارد.

وزیر خارجه آمریکا علت این تصمیم را دست داشتن این نهادها در اقدامات حمایت از سازمان های تروریستی، معاملات موشکی و فعالیت های هسته ای عنوان کرد.

تحریمهای تازه

وزارت خزانه داری آمریکا در بیانیه خود گفته بود که اقداماتی اساسی را به منظور مقابله با تلاش ایران برای دستیابی به ظرفیت هسته ای و حمایت از تروریسم به اجرا می گذارد.

به گفته وزارت خزانه داری آمریکا، این اقدامات علیه بانک ها و شرکتهای ایرانی و افرادی به اجرا گذاشته می شد که با "اینگونه فعالیت های خطرناک" ارتباط داشته اند با این هدف که دارایی آنها در آمریکا مسدود و ارتباطشان با سیستم مالی ایالات متحده قطع شود.

وزارت خزانه داری آمریکا بانک ملی را به انجام عملیات مخفیانه بانکی برای تعدادی از نهادهای ایرانی مشمول تحریمهای بین المللی و بانک ملت را به دادن خدمات بانکی به سازمان انرژی اتمی و شرکت نوین انرژی متهم کرده است

سپاه پاسداران و شرکت های تحت پوشش آن و نیروی قدس سپاه پاسداران، وزارت دفاع ایران و برخی سازمان های وابسته به آن، بانک های صادرات، سپه، ملی و ملت و موسسات مالی وابسته به آنها و تعدادی از مقامات ایرانی از جمله هدف های این تحریم بوده اند.

پیشتر، بانک سپه بر اساس قطعنامه های شورای امنیت هدف تحریم های بین المللی از جمله از سوی ایالات متحده قرار گرفته بود.

وزارت خزانه داری آمریکا در توجیه تحریم بانک ملی و سازمان های وابسته به آنها، بانک ملی را بزرگترین بانک ایران توصیف کرده و گفته بود که این بانک خدمات مالی در اختیار نهادهایی قرار می دهد که با برنامه های هسته ای و موشکی ایران ارتباط دارند و به همین دلیل مشمول تحریم های سازمان ملل هستند.

بانک ملی همچنین متهم شده بود که در ماه های اخیر خدمات مالی بین المللی را در اختیار بانک سپه و نیروی قدس قرار داده و از روش های "خدعه آمیز بانکی" برای سرپوش نهادن بر این عملیات استفاده کرده است.

وزارت خزانه داری آمریکا بانک ملت را هم متهم کرده بود که خدماتی بانکی در اختیار سازمان انرژی اتمی ایران و شرکت نوین انرژی وابسته به آن قرار می دهد که مشمول تحریم های سازمان ملل هستند.
________________________________________
بابا شما خودتون گند زدید به بانک جهانی بعدش میاید به ما گیر میدید..

چه حرفا..!

 

 

 



نویسنده » شاتقی . ساعت 10:33 عصر روز دوشنبه 86 آبان 14


به درخواست اتحادیه نویسندگان آمریکا چند هزار تن از فیلمنامه نویسان این کشور دست به اعتصاب زده اند.

اعتصاب حدود دوازده هزار تن از فیلمنامه نویسان عضو اعضای اتحادیه نویسندگان از روز دوشنبه و پس از آن آغاز شد که گفتگو بین نمایندگان آنان و استودیوهای تولید فیلم بر سر دریافت سهمی بیشتر از عواید فروش فیلم به نتیجه نرسید.

اتحادیه نویسندگان آمریکا از اعضای خود خواسته است ضمن توقف تولید فیلمنامه مانع از ادامه فعالیت در زمینه تولید محصولات سینمایی و تلویزیونی شوند.

اولین نتیجه این اعتصاب توقف پخش برنامه های موسوم به گفتگوهای تلویزیونی است و انتظار می رود در مرحله بعدی، تولید نمایشنامه های تلویزیونی با اختلال جدی مواجه شود.

اعتصاب قبلی نویسندگان در سال 1988 حدود بیست و دو هفته به طول انجامید و تولید و پخش بسیاری از برنامه های تلویزیونی را کمابیش فلج کرد.

آخرین دور مذاکرات نمایندگان اتحادیه نویسندگان و انجمن تولید کنندگان فیلم های سینمایی و تلویزیونی که در شامگاه روز یکشنبه با حضور میانجی اعزامی دولت برگزار شده بود بدون دستیابی به توافق خاتمه یافت.

در پی شکست مذاکرات، فعالان اتحادیه همراه با صدها پلاکارد حاوی درخواست های نویسندگان به منظور استقرار در برابر استودیوهای تولید فیلم عازم لس آنجلس و نیویورک شدند.

علت اصلی اعتصاب کنونی درخواست فیلمنامه نویسان برای دریافت حق الزحمه بیشتری از عواید حاصل از فروش فیلم به صورت دی وی دی و از طریق اینترنت است.

اختلاف نظر

استودیوهای تولید انجام این درخواست را به دلیل ملاحظات تجاری غیر عملی خوانده اند.

مدیران استودیو ها به خصوص پرداخت حق الزحمه از بخشی از عواید فروش دی وی دی را کاملا مردود دانسته اند.

اعتصاب نویسندگان برنامه های تلویزیونی به ویژه بر تولید و پخش برنامه های گفتگوهای مجریان مشهور تلویزیونی تاثیری فوری می گذارد زیرا این برنامه ها به پخش طنزهای نوشته شده توسط نویسندگان کاملا وابسته است.

انتظار می رود شبکه های اصلی تلویزیونی آمریکا در طول مدت اعتصاب ناگزیر شوند به تکرار برنامه های قبلی مبادرت ورزند.

در صورت ادامه اعتصاب، در مرحله بعدی برنامه های نمایشی به خصوص سریال های تلویزیونی به شدت تحت تاثیر قرار خواهد گرفت.

در جریان اعتصاب سال 1988، برنامه های تلویزیونی به شدت مختل شد و برای مدتی اکثر شبکه های تلویزیونی ناچار شدند به پخش برنامه های تکراری بپردازند و پخش برخی از پربیننده ترین برنامه های خود را متوقف کنند.

کسانی که در اعتصاب شرکت دارند نویسنده متن هایی هستند که برای تولید فیلم و دیگر برنامه های سینمایی و تلویزیونی مورد استفاده قرار می گیرد.

وظیفه این افراد خلق و همچنین بازنویسی متن هایی مورد استفاده در ساخت فیلم های داستانی و سایر برنامه هاست.

---------------------------------------------------

......
هیچ گاه ظلم پایدار نمی میاند...

 


 



نویسنده » شاتقی . ساعت 10:27 عصر روز دوشنبه 86 آبان 14


<      1   2   3   4   5      >
"right" style="color:#6d8aad" dir="rtl">